Om Mig

Jag som driver denna gård är Annika Dahlström. På bilden ser ni mig o min PRE hingst Selecto MD som gör vår 1 start i bruksridning. Skulle haft min ardenner med denna dag i körningen på morgonen var hon dock halt så jag ringde o fråga om jag kunde ta med Hingsten i stället bara för att vara med o delta. Jag o hingsten hade inte tränat några hinder alls tillsammans o med tanke på det tyckte jag vi var rätt duktiga även om vi hade mest straff poäng som registreras här på ön i alla fall, tror jag=)

Jag Annika har en hippologutbildning innom Trav som jag gick 1997-99. Därefter utbildade jag mig till naturbrukslärare med specialämne häst. Jag har jobbat med det mästa innom häst utom Galopp o Western. Det betyder inte att jag inte har intresse av dessa disipliner jag har bara inte jobbat inom det. Har gått så mycke kurser inom häst att mitt CV ser ut som en avhandling inom hästsporten=)

Under min lärarutbildning samt hippologen fick jag möjligheten att träffa Alf Olofsson som tidigare var chef för Wången på den tiden det var Nordsvenskar där uppe. Jag och en kalsskamrat till mig var hos Alf en dag i veckan för att lära oss om skogskörning, men all körning som ingår i ett småslkaligt jordbruk. Vi fick ploga snö, harva, plöja åker med hans fina Nordsvenskhingstar.  Alf gick ut tiden för några år sedan o jag kan säga att en sorg för hästnäringen här på jorden men bra för de hästar som vi redan skickat vidare till Ljuset.

All form av hästar har intresserat mig där av har vi många raser hemma så jag kan få roa mig åt allt jag tycker är roligt innom häst. DVS allt.

För att klara sig på denna ö så behöver man vara lite av en jonglör och av den anledningen håller vi på med många projekt. Se vidare under Tjänster o Prudukter.

Jag driver gården ensam sen ett år tillbaka då min ex man Richard o jag bestämde oss för att gå skilda vägar. Dock är en av hans första hästar kvar Ardennern Gumman.

 Kontakt uppgifter

Annika Dahlström

Hablingbo by 131

6234 42 HAVDHEM

mail : [javascript protected email address]

tfn 0706519162